Termeni si conditii


ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
 

Toate materialele ce se află pe acest site sunt numai pentru uz informativ si nu pot fi folosite în scopuri comerciale.
Daca doriți să folosiți documentele de pe acest site în alte condiții decât cele mentionate mai sus, contactați-ne pentru informații privind licentierea la adresa: webmaster@infoo.ro

În afara condițiilor menționate mai sus, se interzice copierea sau transmiterea conținutului acestui site sub forma electronică sau fizică.

Se interzice orice schimbare a conținutului acestui site.

Folosirea portalului presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos.

Termenii și condițiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul portalului.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

În cazul în care nu sunt de acord cu condițiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea Portalului.

 
DESCRIEREA SERVICIILOR
 

Portalul oferă Utilizatorilor prin intermediul secțiunilor sale: informatii si servicii, folosind unelte profesionale de cautare a informatiilor cu efort minim.

Administratorul nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

De asemenea, nu își asumă nici o răspundere pentru consecințele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactității informațiilor publicate sau existente pe Portal.

Utilizatorii vor folosi informațiile furnizate în cadrul Portalului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

 
REGULI GENERALE
 

Administratorul Portalului declară următoarele:

 
OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI
 

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci când aceste informații i se cer pentru crearea unui cont în cadrul Portalului.

În cazul în care Administratorul are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă.

Utilizatorului îi este interzis să transmită/publice prin intermediul Portalului mesaje sau informații al căror conținut:

În cazurile în care Administratorul apreciază că un Utilizator nu respectă condițiile și termenii de utilizare sau a adus ori poate aduce atingere în orice mod scopului Portalului, Administratorul poate restricționa accesul Utilizatorului la Portal. Restricționarea poate însemna:

Restricționarea accesului Utilizatorului poate să fie sau nu precedată de avertismente, în funcție de aprecierea exclusivă a Administratorului.

De asemenea, Utilizatorul își asumă întreaga răspundere de orice natură pentru informațiile pe care le transmite sau le publică pe Internet folosind serviciile Portalului. Administratorul nu are nici o responsabilitate juridică față de informațiile publicate sau transmise pe Internet de Utilizatorii acestui site.

 
DATELE UTILIZATORULUI DE PE PORTAL ȘI ASPECTE LEGATE DE SECURITATEA ACESTOR DATE
 

După completarea formularului de înregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, Utilizatorul va primi un cont și o parolă pentru utilizarea serviciilor.

Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra numelui de cont/adresei de e-mail și a parolei asociate.

De asemenea, Utilizatorul este în întregime responsabil de toate activitățile și informațiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. Administratorul nu își asumă nici o responsabilitate față de eventualele consecințe apărute în cazul accesării neautorizate a contului/adresei de e-mail de către persoane terțe, din orice motive.

 
ACORD DE UTILIZARE
 
 
LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

Administratorul nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile Portalului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 
ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Administratorul își rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului. De asemenea, își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice Utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. În cazuri excepționale, Administratorul își rezerva dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

 
PROCEDURA DE ÎNSCRIERE
 
POLITICA NOASTRĂ LEGATĂ DE FRAUDE
 

CONTACTAREA SITE-ULUI

Dacă aveți orice întrebări despre această declarație de confidențialitate, practicile acestui site, sau relațiile dumneavoastră cu acest site Web, puteți contacta: webmaster@infoo.ro